Ozdravné masáže nejen pro oči

12.01.2016 10:00

Tradiční čínská medicína zná postupy, ověřené tísíciletími praxe, evidence a testování.. Stále více zjišťuji, že se v některých postupech a doporučeních shoduje s tím, co nabízelo evropské léčitelství - zejména v oblasti výživy a stravování. V řadě případů ovšem umí postupy a techniky, které jsou  cílené, propracované a jedinečné.

Máte-li problém s očima, máte současně problém s páteří a velmi pravděpodobně s játry. Kombinace cvičení a  speciálních masáží, které tradiční čínská medicína využívá umožňuje potřebné zásobení očí živinami, pomáhá nastartovat proces regenerace očního nervu, čočky a očních svalů. Jednoduché cviky a automasáže, kterými si můžete během dne v práci i doma rychle pomoci oči zrelaxovat, zbavit je únavy  a posílit ostrost, jasnost vidění, snižovat počet používaných dioptrií. Cvičení  jsou kromě miminek  vhodná pro každého, s jednou podmínkou - musí se dělat správně - jinak nefungují a dokonce mohou i škodit, Jestli uvažujete o brýlích, silnějších dioptriích nebo dokonce laserové operaci, zkuste to nejdříve vlastními silami.

 

>Kromě masáží cílených na posílení zraku,  čínská masáž Tuina pomáhá snižovat tlak, relaxovat, cíleně pracovat s blokádami v těle, s psychikou a jednotlivými orgány. Vždy začíná diagnostikou a nikdy není stejná pro všechny. Celková masáž těla je  vždy zacílena na konkrítní situaci a problémy daného člověka.

Můžete si  také jen přijít odpočinout - masáž obličeje a hlavy je nejen relaxující ale má i kosmetické účinky a pomáhá snižoat vysoký a upravovat  krevní tlak.

Reflexní masáž nohou aktivuje krevní oběh, startuje energii, harmonizuje orgány a  odstraňuje blokády a bolesti.

 

 

Celková masáž   - 1 - 1,5 hodiny  

Kosmetická a uvolňující masáž  hlavy a obličeje - 60  minut

Reflexní masáž nohou - 60 minut

Cena : 500,- Kč za hodinu

Objednávejte se prosím na  kontaktním e-mailu: ivalenho(zavináč)gmail.com